arrow Blog

Claus per decorar la teva piscina

Amb l'arribada de l'estiu a la volta de la cantonada, les piscines passen a convertir-se en el millor racó de la casa. Indiferentment de si es tracta de piscines desmuntables de fusta, prefabricades o d'obra, el realment important és que estiguin decorades com cal per tal de realçar la seva autèntica bellesa i donar un aire únic i exclusiu a la zona exterior de l'immoble.

A continuació repassarem quins són els dos ítems essencials que ens ajudaran a aconseguir que la piscina sigui un lloc idíl·lic i inigualable.

Mobles per sentir-te com al paradís

Una piscina de 10 no només es refereix a la zona de bany sinó també a la zona de descans i a tot el que l'envolta. El mobiliari, per tant, és un factor clau per aconseguir un espai únic on passar el temps en solitari o en companyia.

Actualment hi ha multitud de dissenys que s'adapten perfectament a tot tipus de pressupostos així que, el realment complicat, és escollir quin és el que més ens convenç. L'elegància d'aquests mobles, al costat de les plantes del jardí, aportaran un estil natural que produirà calma i serenitat.

Il·luminació clau

Tant el color de la llum com la intensitat de la mateixa són molt importants. En funció de l'ambient que vulguem aconseguir, per tant, la il·luminació jugarà un paper clau i serà necessari conèixer com manejar-la.

Actualment existeixen multitud d'alternatives: des de llums LED que es recarreguen amb energia solar, fins espelmes decoratives amb pètals, passant per unes sofisticades llums d'interior de piscina.

Tant si es tracta d'una festa amb amics fins a altes hores de la nit com una reunió informal amb companys per temes de treball, la piscina és un espai únic que no deixa de recrear-se i que afavorirà un ambient d'allò més exquisit.