arrow Blog

Binomi Black & White

Des de sempre, el duo Black & White s'ha considerat una de les parelles que, estèticament parlant, combina a la perfecció. I és que no només són grans aliats en termes de decoració i interiorisme sinó que també, traspassant a altres àmbits i sectors com el de la moda, segueixen formant la parella idíl·lica.

 

Llars elegants amb aires cool

Aquesta tendència, que ha anat guanyant adeptes amb el pas del temps, destaca per la seva capacitat d'adoptar una imatge elegant i sofisticada - atributs propis del color negre - en un entorn de calma, pau i tranquil·litat que s'aconsegueix gràcies al predomini del color blanc o tons neutres a les parets i als elements que interessa que passin desapercebuts, centrant el focus d'atenció en els altres.

La versatilitat del prestigiós duo cromàtic, permet obtenir diferents resultats en funció dels elements decoratius que s’inclouen a l'habitatge. Tant és així, que es pot optar per la combinació d'elements moderns que, com a resultat, donaran lloc a un habitatge actual i innovadora o bé per altres més senzills i simples, que permetran assolir un immoble d’estil minimalista.

 

L'equilibri del mix

No obstant això, si hi ha alguna cosa realment important a l'hora de combinar aquest duo de colors tan potents, és l'equilibri. El fet de ser dues tonalitats totalment oposades i amb una "personalitat" molt marcada, fa que sigui indispensable aconseguir el punt clau perquè coexisteixi una harmonia entre tots els elements presents en l'immoble.

Així mateix, la inclusió d'altres materials i colors - òbviament, sense excedir-nos per no perdre l'essència de l'estil - és un bon recurs per aconseguir les proporcions justes i perfectes. La fusta vella, els elements brillants i les plantes o flors amb fulla blanca són només alguns exemples decoratius que ajuden a aconseguir el resultat desitjat.

 

Malgrat que cada persona pot decorar la seva casa al gust, cal destacar que hi ha especialistes del sector que assessoren als seus clients sobre la decoració, la distribució i els colors de l'habitatge. Amb l'ajuda dels dissenyadors d'interiors, és possible optimitzar temps al mateix temps que obtenir un resultat professional en un curt període de temps.