arrow Blog

Banys home-spa

Desembre és el mes perfecte per acabar els projectes decoratius que vam iniciar durant l’any i començar a preparar nous propòsits. Si ens centrem en les diferents zones de l’habitatge, el bany és una de les zones més intimes, però a l’hora transitades de la casa. Per això resulta indispensable crear una espai que doni una excel·lent impressió i que a la vegada ens permeti relaxar-nos i alleugerar tensions.

 

La tendència del bany – spa

Els banys-spa són una tendència que pren cada vegada més força en la decoració d’interiors pel proper 2019. Aquests pretenen ser espais senzills, minimalistes, relaxants i bells que ofereixin experiències úniques en un espai privat.

Retocar el bany pot ser una tasca tediosa si no sabem com afrontar-ho. A continuació et deixem alguns consells per a que aconsegueixis un resultat perfecte i et sentis com en un spa, sense moure’t de casa.

 

Organització i neteja

El color blanc és sinònim de puresa i serenor, per això ens ajudarà a transmetre aquesta sensació tant de neteja com de tranquil·litat que busquem. Blancs purs en tovalloles, catifes de bany i barnussos ens transportaran directament al paradís, provocant una sensació de benestar.

Cal destacar que, al marge del color, un altre factor important a tenir en compte és la organització de l’espai, la qual produirà una sensació de serenor. Per aquesta raó és preferible minimitzar els objectes a la vista. Proba a substituir els grans pots de sabó per uns bonics flascons d’apotecari o petits recipients de vidre, i veuràs el resultat. Les safates de bany són ideals per equipar-les amb diversos flascons de sabó i perfums, espelmes o petites peces decoratives.

Pel que fa a les tovalloles, aquestes es poden penjar degudament doblegades o, en cas de que l’espai sigui insuficient, emmagatzemar-les verticalment. Així manera es pot maximitzar l’espai per guardar els estris i la roba de bany.

 

Música i il·luminació

La música i les aromes relaxants són un  must per aconseguir l’efecte spa. Per això, unes espelmes aromàtiques acompanyades per una suau melodia ens transportaran als palaus de les mil i una nits. Incloure plantes o vegetació penjant causaran una sensació de renovació i purificació molt característic dels balnearis.

Per una altra banda, la il·luminació és també un factor clau. Preferiblement és millor que sigui natural, tot i que si no disposem de finestres o entrades de llum, podem ambientar el bany amb llums indirectes o que tinguin regulació. La idea és que puguem adaptar la llum a la nostra activitat.