arrow Blog

Banys a l’estil marble trend

El marbre, material que representa la bellesa, la força i l’elegància, agafa força i passa a ser un must en la decoració d’interiors de la nova temporada. Es tracta d’un element històric i protagonista d’escultures com Venus de Milo i David de Miquel Àngel que ens remeten a l’antiga Roma Imperial.

Sense cap dubte el marbre està present en la majoria d’immobles actuals, destacant en algunes zones com el bany, on cobra molta vida.

 

Un material únic ple de vitalitat

Les coloracions uniformes, jaspiades i a esquerdes són unes dels majors còmplices de la popularitat i el plaer que comporta el marbre en les nostres societats. Cadascun dels seus colors, textures i acabats ens traslladen als palaus més sofisticats de l’Antiga Grècia, on l’art era un camí per a la supervivència.

Actualment, el bany és la zona de l’habitatge en la que acostuma a haver-hi una major presència d’aquest meravellós material. Els més moderns i actuals compten amb el marble trend en colors sinuosos com el Black&White, però tot i així, depenent de la decoració escollida ens desviarem cap a colors com el vermell, el verd ampolla, el gris o el blau marí.

 

Un acabat exemplar

Si optem per un marbre polit, cal saber apreciar els acabats de les estructures: taulells rectes amb vorades a 90º acompanyats de dutxes al descobert i miralls panoràmics sense vores, que representaran el frescor i la modernitat del segle XXI.

Així mateix, els amants de la tendència total look poden optar per omplir tots els espais al més pur estil renaixentista amb tocs moderns.