arrow Blog

All we need is green

Aquesta temporada, més que mai, saludarem al color verd, disposat a entrar amb molta força a casa nostra. Ja no només l'utilitzarem com a símbol de calma i serenitat, sinó com a icona d'estil i disseny.

En representació de la vida, la fertilitat i la bona salut, el verd parteix de gran història i importància en l'evolució de la humanitat. Antigament, a diferència d'ara, es considerava un color primari pel seu simbolisme i no pel seu origen en barrejar el blau i el groc. Es donava més valor a l'efecte que transmetien els colors, tant a nivell psicològic com visual.

Aterrant a les llars més prodigiosos, trobem gran diversitat d'estils i tendències que li donen un sentit als habitatges actuals. Una d'aquestes porta el nom del green style.

 

Verd esperança

Aquest 2018 s'han obert les portes al verd i les seves tonalitats. Dins de tota la gamma que representa aquest color, veurem molta presència d'un to més enfosquit combinat perfectament amb un entorn molt soft.

Bancs de marbre recobertes de verd indi sobre una base grisenca tindran molt protagonisme a les cuines i els banys. D'altra banda, aquesta combinació de colors també es veurà reflectida en la decoració de la llar amb petits testos per aportar frescor.

 

Recobriments invencibles

La tapisseria pot ser un punt clau per crear una atmosfera de confort i estil. Així mateix, el sofà es vestirà de verd per traslladar-nos a la tendència clàssica-moderna.

Per als defensors de teixits clars com el beix en els sofàs, recorrerem a la contrastació amb coixins verds de vores daurades sent un must per lluir amb el cap ben alt.

D'altra banda, les cadires i butaques són imponents a ulls de tothom pel seu ús diari, d'aquesta manera, ens inclinarem per tapisseria i recobriments verd alfàbrega per gaudir de tots els àpats de la millor manera.

Com a últim, però no menys important, el daurat, el groc i el granat serien els tres colors més apropiats per combinar amb el protagonista del dia, el verd.