Codi: 226139 - Monasterio de Pedralbes

Tornar al llistat Tornar al llistat

Casa en venda en Les Corts, Pedralbes Barcelona

Descripció de la propietat

MONESTIR DE PEDRALBES. Living els presenta en exclusiva una propietat única a Barcelona. Situada en una de les zones més cotitzades de la Ciutat Comtal, la zona on acaba el cobejat barri de Sarrià i comença l'exclusiu Pedralbes. La propietat té una superfície aprox. de 560m² que es distribueix en tres plantes. La finca dóna a dos carrers, a Dr. Francesc Darder i Plaça de Pedralbes o Bisbe Català. Actualment la propietat està dividida en dos habitatges, una situada a la planta baixa amb accés per carrer Dr. Francesc Darder, amb pàrquing per 2/3 cotxes i jardí de 150m² aprox. L'altre habitatge ocupa la planta primera i segona de la propietat, l'accés a la mateixa es realitza per Bisbe català ia través d'un bell i privatiu jardí. Cada planta té una superfície aprox. de 200m². Actualment en trobar habitatges ocupats, la comunicació interior entre planta baixa i pis està anul·lada, però fàcilment de pot tornar a recuperar i deixar com estava d'origen. No dubti en demanar més informació.

Característiques

  • 563 m²
  • Jardí
  • Pàrquing
  • Molt lluminós
  • Sol tot el dia

Sobre la zona

Quan un pensa en les zones de luxe de Barcelona, el nom de Pedralbes ve a la ment immediatament, ja que es tracta d'un dels barris més exclusius de la ciutat.

La capital catalana ha crescut molt en els últims temps i ara Pedralbes es troba molt ben situat, a tocar de la Diagonal, una de les zones de negocis i universitàries més importants de la ciutat. Però antigament estava als afores de Barcelona i era un lloc d'estiueig per a l'aristocràcia i la burgesia.

 

Gaudir del millor del passat i del present

El passat de Pedralbes ha deixat una petjada exquisida al barri, en forma de palaus, palauets i mansions enjardinades de les què avui gaudeixen nous propietaris i llogaters (la veritat és que ens enorgulleix poder dir que algunes d'aquestes joies es troben actualment en lloguer i venda a la nostra col·lecció).

Per la seva banda, les noves construccions, tant urbanitzacions de luxe com apartaments d'alt standing, s'han projectat amb estil i s'han adaptat al barri aportant-hi un toc de modernitat i aire fresc.

 

Per a aquells que busquen una nova llar a Barcelona, es tracta d'un lloc deliciós on viure. Els seus carrers són amples i deixen que la vista pugui perdre's pel cel de la ciutat, emmarcat per façanes nobles i edificis històrics. A més a més, compta amb nombrosos parcs i zones verdes on passejar i envoltar-se de naturalesa, com els Jardins del Palau de Pedralbes.

 

Molt per fer en un barri tranquil

Pedralbes és un barri d'ambient molt tranquil (cosa que agraeixen moltes famílies), especialment a les zones residencials. I aquesta tranquil·litat es mostra en tot el seu esplendor al Monestir de Santa María de Pedralbes, una construcció d'estil gòtic fundada al segle XIV, amb un claustre on sembla que el temps s’aturi.

La zona ofereix, a més, equipaments exclusius, com el Reial Club de Tennis de Barcelona. Però una de les seves virtuts més reconegudes és l'alt nivell de la seva oferta educativa, ja que allí es troben centres d'elit internacionals com l'escola superior de negocis ESADE, la St. Peter’s School o el Liceu Francès.

Amb tot, Pedralbes sempre ha estat i segueix sent un dels llocs preferits per la classe alta. Prova d'això és que ni tan sols Gaudí, que va construir allí els Pavellons Güell, va passar de llarg sense deixar-hi la seva petjada.

Sens dubte, es tracta d'una zona que mereix ser considerada pels amants de l'alt standing que vulguin comprar una propietat a Barcelona o llogar-la.

+ info